Projektledare & journalist

Vad jag gör:
Jag startar och driver samhällsnyttiga projekt och verksamheter, på konsultbasis. Gärna med fokus på kunskap och med ett digitalt klister. Fokusområden: internet, psykologi och vetenskap.

Just nu:
Verksamhetsansvarig Internetmuseum (för Internetstiftelsen), och hjälper till med olika projekt för Kvinnors Nätverk.

(För pratigt? Linkedin-versionen hittar du här.)

Tidigare:
Journalist: Har bland annat jobbat på TT Nyhetsbyrån, Internetworld, Norrköpings Tidningar och Nacka Värmdö Posten, där jag var webbansvarig och stf ansvarig utgivare. Jag skrev i nästan tio år för NT Kultur. Några av mina artiklar har även kunnat läsas i FLM, ETC, magasinet Television och Ny Teknik.

Projektledare: Medgrundare av webbyrån Saltsea 1998, som var aktiv i tio år. Förutom företagsuppdrag lanserade vi litteraturcommunityt Salka och nöjestidningen Avtryck. Som 14-åring startade jag Gopeking.net, som fortfarande har ett par tusen dagliga besökare. På senare år har jag skapat webbshoppen Postr.se och Kvinnors Nätverks sajt.

Utbildning och medlemskap:
Journalistikstudierna bedrevs vid JMK. 2014-2015 läste jag psykologi med fokus på neurovetenskap i ett år på Karolinska Institutet. Hittills har jag 5,5 års högskolestudier, och jag försöker att lägga till poäng med jämna mellanrum.

Sedan hösten 2016 är jag medlem i föreningen för svenska medicin- och vetenskapsjournalister.

Nå mig:

>> Mejla mig här.

>> Telefon: 0702243434

>> Besöksadress, kontor: Hammarby kaj 10D 2 tr, Stockholm

>> Följ mig på Twitter.

>> Linkedin.

Kommentera