.

Nya artiklar (mars)

• TT: Så vänjer du dig hälsosam
Även en lång resa börjar med ett första steg. Klyschigt kanske, men för den som vill skaffa sig nya och mer hälsosamma vanor är det vägen att gå. Psykologen Oskar Henrikson har gjort just så, och testat vaneforskningens teorier på sig själv. Nu har han morgondoppat varje dag sedan i somras.

• TT: Högkänsliga barn känner lite mer
En superkraft – som kan bli en belastning. Högkänsliga barn lever känslomässigt rika liv. Men de blir lättare överstimulerade och tappar fotfästet.

• Tidningen Scout: Backaupp mot näthat
Arg och anonym? Då är det lätt att skriva taskiga saker på internet. Men hur ska du göra om du ser att någon utsätts för näthat? Experterna tipsar om att backa upp den som drabbas – och att alltid anmäla.

Standard

Kommentera