.

Vad jag gör 2016

Studierna är pausade på grund av spännande uppdrag. Här kommer en kort statusuppdatering. Efter nyår arbetar jag främst med detta, men är också spelbar för frilansuppdrag. Mejla här om du vill nå mig.

1. Curator för Internetmuseum
Uppdragsgivare är Internetstiftelsen i Sverige, som jag jobbar halvtid för, mestadels på plats i lokalerna i Skanstull. Där skriver jag bland annat tidslinjepunkterna för museet, gör filmade intervjuer med internetpionjärer (Carl Bildt är den senaste), sköter sociala medier och en massa annat. Förhoppningsvis kan vi presentera en fysisk utställning under 2016.

2. Psykologiskribent för TT
Jag kommer efter årskiftet skriva två artiklar i månaden för TT hälsa och TT familj och barn. Mitt fokus ska vara att behandla psykologi och mental hälsa.

3. Information och webb för Kvinnors Nätverk
Kvinnors Nätverk är en förening som arbetat med barns och kvinnors mänskliga rättigheter sedan 1994. Jag har sedan i september arbetat med föreningens information och debattartiklar, på ideell basis, och ska härnäst lansera en ny sajt.

Standard

Kommentera