.

Mot psykologin!

I dag, 1 september, tog jag ett utvecklingskliv.

I alla fall känns det så, som ny student vid Karolinska Institutets psykologprogram. Jag fortsätter naturligtvis att verka som journalist, och betraktar studierna som en fortsättningskurs – bland annat för att jag vill intervjua på djupet, och för att jag vill kunna skapa varaktig förändring. Sånt som jag försökt ägna framförallt min lokaljournalistik åt. Den inriktningen vill jag förstärka genom ett framtida yrkesliv som psykolog.

Detta innebär att jag tagit tjänstledigt från mitt jobb på Nacka Värmdö Posten, och att jag kommer att varva studierna med frilansuppdrag och webbkonsultande. En trio artiklar till min tidigare arbetsgivare Internetworld är på gång, och jag kommer också att jobba en del för NVP när studietakten satt sig.

Jag är förstås spelbar för andra uppdrag, och om du tror att jag kan hjälpa dig – skicka ett mejl!

Standard

Kommentera